top of page
ruta-1.jpeg

Bli med NAF MC til vårlige Jylland og Danmark

8.- 12. mai 2024

(5 dagers tur fra onsdag- søndag)

NAF MC har gleden av å invitere deg med på en helt spesiell motorsykkeltur til Jylland og vårt naboland Danmark. Margueritruten på Jylland er en helt spesiell tur som går gjennom et utrolig vakkert landskap med utvalgte mindre veier hvor vi opplever det det gode danske lynne, gjestfrihet og naturen på en helt spesiell måte.

 

Margueritruten er et kjent begrep blant motorsyklister i Danmark. Samlet danner ruten et nav av mindre veier som til sammen utgjør rundt 4 200 km. Vi skal konsentrere oss om Jylland. Vår reise begynner på Hjørring Kro, ikke langt fra Hirtshals og Fredrikshavn. Vi fortsetter ferden langs østkysten av Jylland til Ringkøbing, til Vejle og den siste natten tilbringer vi på Tylstrup Kro. 


Vår reiseleder vil være Jan Harry Svendsen, leder av NAF MC, som i mange år har reist på kryss og tvers i Danmark. Nå har han lyst til å vise oss hvor fantastisk Jylland er på motorsykkel og ikke minst vise oss dette nettverket av veier som er

_NAF_MC_Kjoreglede.jpg

tilknyttet Margueritruten. Velkommen til en reise hvor vi også møter våren med all sin fargeprakt. Våren er på sitt beste hos våre naboer i sør i begynnelsen av mai.

 

Turen foregår på egen sykkel. Ser mer omtale av reisen tur og retur Danmark i 

forbindelse med dagsprogrammet. Vi setter grensen på 10 motorsykler. Turen arrangeres i samarbeid med Reiseakademiet/MC Travel i Fredrikstad som er medlemmer i Reisegarantifondet i Norge.

Dagprogrammet

Dag 1 – onsdag 8. mai 2024

 Gruppen møtes i løpet av onsdagen på Hjørring Kro. Når gruppen er samlet, inviterer vi til et informasjonsmøte om turen og de steder vi skal besøke underveis. Gruppen blir samlet i løpet av dagen og vi inviterer til velkomstmiddag om kvelden. Middag er inkludert.

 

Dag 2 – torsdag 9. mai 2024

Etter en god dansk «frokost – morgenmad» er vi på farten sørover på Jylland og vi tar oss god tid til å gjøre flere stopp underveis for å nyte det vakre landskapet vi kjører gjennom. Lunsj tar vi litt på sparket. Vi ankommer Ringkøbing utover ettermiddag

og kvelden er fri til egen disposisjon, men

for de som ønsker det, inviterer vår reiseleder til en felles middag på et hyggelig spisested i Ringkøbing. Vi overnatter på Ringkøbing Hotel.

Frokost er inkludert.

 

Dag 3 – fredag 10. mai 2024

 Vi nyter vår morgenmad før avreise Ringkøbing og setter kursen mot Vejle. Igjen har vår reiseleder plukket ut noen fine strekninger på tvers av Jylland og vi ankommer vårt neste bosted ut på ettermiddagen. Under oppholdet i Vejle bor vi på Hotel B&B. For de som vil, inviterer vår reiseleder igjen til et godt dansk måltid på et hyggelig sted i Vejle.

Frokost er inkludert.

Dag 4 – lørdag 11. mai 2024

Fra Vejle setter vi kursen nordover igjen og vi ankommer Tylstrup Kro på ut på ettermiddagen hvor en god dansk kromiddag venter oss. Rundturen er over og vi oppsummerer og utveksler erfaringer og minner fra de siste dagers rundreise på og via Margueritruten.

Frokost og middag er inkludert.

 

Dag 5 – søndag 12. 2024

 Siste morgendag med gjengen som har reist Jylland på kryss og tvers de siste dagene. Noen velger sikkert å ta formiddagsbåten fra Hirtshals til Larvik, mens andre kanskje velger båten via Fredrikshavn og Gøteborg, og noen blir kanskje igjen noen dager på egenhånd.

Pris per person kr 5 750 som inkluderer:

 

  • Overnatting i delt dobbeltrom med dusj og toalett

  • 4 frokoster og 2 middager

  • Diverse kart og informasjonsmappe basert på vårt dagsprogram.

  • Reiseleder fra NAF MC vil være Jan Harry Svendsen

  • Tillegg for enkeltrom på hele rundturen kr 2250

 

Påmelding og informasjon om turen skjer direkte til: Reiseakademiet og MC TRAVEL i Fredrikstad på telefon 69334400 eller på mail post@reiseakademiet.no

Se gjerne også våre nettsider på www.mctravel.no

 

 

Hvordan kommer man seg til JYLLAND?

 

Vi har sjekket fergemulighetene for å ankomme Jylland og Hjørring Kro onsdag 8. mai.

 

COLOR LINE - Hirthals

Avgang fra Larvik onsdag kl. 0800 på morgenen eller kl. 1745 på ettermiddagen. Avgang Hirtshals søndag 12. mai kl. 1250. 

Reisetid hver vei 3 timer og 50 minutter.

 

Avgang fra Kristiansand onsdag kl. 0800 på morgenen eller kl 1630 på ettermiddagen. Avgang Hirtshals søndag 12. mai kl. 1215 

Reisetid hver vei 3 timer

 

STENA LINE – Fredrikshavn

Avgang fra Gøteborg onsdag kl. 0910 på morgenen eller 1530 på ettermiddagen.

Avgang fra Fredrikshavn på søndag kl. 1135 på formiddagen eller 1350.

Reisetid hver vei 3 timer og 15 minutter.

DSC00917.JPG

Jan Harry Svendsen

Les våre Reisevilkår 

bottom of page